No hi haurà 4a edició

Mitjançant aquest escrit us anunciem que hem decidit que aquest any no farem la 4a edició dels Mediterranean Games.

Han sigut tres edicions molt intenses i estem molt satisfets de tot el que han representat i s’hi ha viscut en cadascuna d’elles. Per a organitzar bé un esdeveniment com aquest cal molta dedicació i esforç, i tot i que per una banda n’estaríem encantats, per diferents motius, hem pres la decisió de no aventurar-nos de nou en una 4a edició.

Aprofitem per agrair a tots els atletes que hi heu participat per haver-nos fet gaudir en cadascun dels WOD’s proposats. Els Mediterranean han sigut uns campionats molt exigents, i gràcies a vosaltres també molt emocionants. Agrair encara més a tots els voluntaris que ens heu ajudat a fer-los realitat, sense la vostra ajuda hagués sigut impossible. També donar les gràcies a tots els patrocinadors que hi heu col·laborat.

Demanem disculpes a totes aquelles persones que teníeu il·lusió en participar-hi de nou o als que ho volíeu fer per primera vegada, i aprofitem per animar a tots aquells atletes que trobàveu en els Mediterranean una bona motivació per a competir a seguir entrenant, competint i sobretot gaudint d’aquest esport. Segur que trobareu altres competicions  a on superar-vos, i qui sap, si en un futur més o menys proper ens tornarem a trobar als Mediterranean, ja sigui en el format de sempre o en un nou.

Us deixem un recull dels vídeos de les passades edicions, que esperem que com a nosaltres us facin vibrar de nou:

2016

 

2017

2018

 

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s