PLANNING MEDITERRANEAN GAMES 2018

A menys d’un mes de la competició us volem informar sobre el planning del cap de setmana per tal que us aneu preparant i estigueu el més a punt possible.

La 3a edició dels Mediterranean Games seguirà la essència de les dues anteriors: dos dies de competició carregats de WOD’s de CrossFit on us ficarem a prova tant a nivell físic com mental amb l’objectiu de trobar els atletes més complets: THE FITTEST IN CATALONIA.

Dissabte serà el dia principal de competició, on hi participareu tots els atletes en tots els WOD’s: hi haurà proves al matí, a la tarda i un últim WOD que acabarà de nit, el ja clàssic “Saturday Night Event”.

Repetim el mateix format que en les edicions anteriors: dissabte al matí les proves seran a CrossFit SJD. Durant la parada per dinar, caldrà desplaçar-se amb cotxes a un lloc extern (per anunciar) on farem els WOD’s de la tarda, i finalment al vespre tornarem al Box per a l’última prova del dia, i per a alguns, l’últim WOD dels Mediterranean Games 2018.

Serà un dia llarg, dur i exigent per a tots els atletes, però també per tots els voluntaris i jutges, que ja aprofitem des d’ara per agrair-los la seva col·laboració fent possible així aquesta gran final.

DIUMENGE – TALL ATLETES

Per a competir el diumenge i optar així a ser “The Fittest in Catalonia”, caldrà estar entre els millors classificats en acabar la jornada de dissabte. Els atletes classificats pel 2n dia de competició seran els que es trobin en les següents places de la classificació general després del “Saturday Night Event”:

  • Rx MASCULÍ: Del 1r al 19è classificat
  • Rx FEMENÍ: De la 1a a la 13ena classificada
  • MASTER MASCULÍ: Del 1r al 5è
  • MASTER FEMENÍ: De la 1a a la 3a

Si en acabar el dia hi ha empat en els darrers atletes classificats, passarà l’atleta que hagi quedat per davant en més WOD’s respecte a l’altre. En cas d’empatar també en això, es mirarà qui ha guanyat l’últim WOD de dissabte. Per últim, si encara hi hagués empat es farà mitjançant sorteig o qualsevol altre sistema que proposi l’organització.

Si algun atleta renuncia a la seva plaça per a participar el diumenge, el següent atleta classificat serà convocat per a ocupar la plaça. Com que la renuncia es pot produir just abans de l’inici de la jornada de diumenge, es recomana als atletes que es trobin just després dels classificats que vinguin puntuals a la jornada del diumenge per si queda alguna plaça vacant.

Mediterranean Games 2017_0500

SISTEMA PUNTUACIÓ CLASSIFICACIONS

El sistema de puntuació serà similar a l’utilitza’t en les darreres edicions i als CrossFit Games, és a dir, rebran més punts en cada WOD els atletes més ben classificats i menys els pitjor classificats, baixant de forma progressiva. En acabar el cap de setmana els atletes amb més punts seran els que estaran més amunt en la classificació l’atleta amb més punts serà “The Fittest in Catalonia”.

DIVENDRES – BRIEFING

Com l’any passat, us convoquem el divendres a les 18.30h a CrossFit SJD per tal de recollir el vostre Welcome Pack i per fer-vos el primer Briefing de la competició on us presentarem entre altres alguns WOD’s del cap de setmana. És molt important que vingueu en persona si podeu, però en cas que no sigui possible us recomanem seguir-lo per facebook live ja sigui en directe o en diferit.

HORARIS

DIVENDRES 18

18:30 a 19h – (Recollida de Welcome Pack a CrossFit SJD) (Si us plau, no vingueu abans).

19h – BRIEFING ATLETES I VOLUNTARIS (Retransmès per FB Live)

– Benvinguda i informació general competició

– Anunci WOD’s

– Publicació HEAT’s

DISSABTE  19

8.45 a 13.45h WOD’s matí a CrossFit SJD

13.45 a 15.15h Parada per dinar i per desplaçar-se  fins a lloc extern per anunciar.

15.30 a 19.30h WOD’s tarda

19.30 a 20.15h Parada per desplaçar-se fins a CrossFit SJD.

20:30 a 22.30h Saturday Night Event

DIUMENGE 20

9.30h a 14.30 WOD’s Finals

15h: Podiums i entrega de premis.

 

*Són horaris aproximats, en cas de modificació us ho farem saber.

Mediterranean Games 2017_0101