CLASSIFICACIONS ACTUALITZADES

Després d’uns dies de revisió de vídeos per fi hem acabat i per tant ja hem pogut actualitzar les classificacions.

alçada

Hem establert uns criteris per tal d’intentar sancionar proporcionalment segons la infracció comesa. Lògicament no cal dir que no hem sancionat a ningú per gust, i que haguéssim preferit no haver-ho de fer.

El WOD 18.4 ha sigut bàsicament on hem trobat més irregularitats ja que és un estàndard complicat. En el 18.5 tot ha sigut molt més senzill. Tant en un WOD com en altre un dels factors que també hem tingut en compte, tot i que no sempre decisiu, ha sigut valorar si l’atleta estava sent jutjat i si el jutge estava sentpermissiu o estricte des del nostre punt de vista.

Qui vulgui saber específicament per quins motius se l’ha sancionat pot contactar-nos a info@themediterraneangames.com i li farem saber. Si us plau agrairíem que us limitéssiu a preguntar pel vostre vídeo i no pels dels demés companys. Solament contestarem a les informacions que ens arribin per correu, així que si us plau feu-nos-ho arribar per aquí i no per altres canals.

Per últim, informar-vos que teniu fins a dilluns a les 11h del matí per a fer-nos arribar qualsevol consideració que creieu oportuna, i que per tant fins llavors aquestes classificacions encara podran ser modificades. Dimarts dia 10 les classificacions ja seran definitives i obrirem les inscripcions per a la gran final que es celebrarà a CrossFit SJD el cap de setmana del 19 i 20 de maig.

Us adjuntem a sota els criteris que hem seguit en els dos WOD’s per tal de sancionar les infraccions que hem trobat.

CRITERIS SEGUITS EN EL 18.4

1 a 4 No reps Hem restat les repeticions
5 a 8 No reps Hem restat un 15%
9 o + No reps Hem restat un 30%
INFRACCIONS EN LA MESURA HSPU  
Lleu Hem restat un 15%
Greu Hem restat un 30%
Molt Greu Resultat Invàlid
Altres Altres

CRITERIS SEGUITS EN EL 18.5

1 a 6 No Reps Hem restat les repeticions
+ de 6 No reps Hem restat un 15%
CALLERA + TAPE Hem restat un 15%
Altres

Altres