GRAVACIÓ VÍDEO 18.5

Actualitzem la normativa respecte a la gravació de vídeos per a aquest últim WOD. En el 18.5 serà obligatori que tots els participants, independentment de la posició en la que es trobin classificats, es gravin i publiquin juntament amb el seu resultat un enllaç amb el  vídeo on se’ls vegi realitzant el WOD. Si hi ha alguna atleta que penja el resultat i no l’acompanya d’un vídeo, el seu resultat en aquest 18.5 serà eliminat.

Anunciem però que el fet que tothom enviï el vídeo no garanteix que els vídeos de tots els atletes seran corregits, es prioritzarà la correcció dels vídeos dels atletes classificats i dels següents atletes que més a prop es quedin de les places que donen accés a la final.

Recordem que cal penjar el resultat abans de dilluns a les 23.59h, i en cas de problemes informàtics fer-nos-el arribar per correu dins del mateix termini. El vídeo també cal penjar-lo dins d’aquest plaç però, excepcionalment, si ja heu ficat el resultat però no heu pogut penjar el vídeo, ens el podeu fer arribar per correu durant el dia següent (dimarts). És obligatori enviar-lo mitjançant un enllaç on estigui penjat en una plataforma com per exemple Youtube. No acceptarem vídeos que ens arribin sense enllaç. Recordeu que si us dona problemes de dret d’autor cal que el configureu sense so.

Per últim, recordeu de seguir la normativa establerta tant per a realitzar el WOD com per a la gravació, i que realitzeu el WOD un cop llegida la informació que publiquem cada matí al nostre blog i xarxes socials sobre el WOD en qüestió.

MediterraneanWebLogoInf167

VÍDEOS 18.4

Aquesta actualització es deguda a que en el 18.4 hi ha atletes que no havien d’enviar el vídeo obligatòriament segons  la posició en la general en la qual es trobaven en aquell moment, però que el seu resultat en aquest WOD ha sigut millor que la d’atletes que sí que havien de presentar el vídeo. Tot i que han sigut pocs casos, hi ha algun atleta que s’ha pogut veure perjudicat per aquesta situació, i li demanem disculpes reconeixent la nostra errada com a organitzadors ja que no ho vam preveure bé. Malauradament ja no podrem arreglar-ho del tot ja que solament demanarem l’ enviament del vídeo del 18.4 als atletes que no tenien obligació de fer-ho si en acabar els Open es troben en posicions o opcions d’entrar a la final. Si cal, aquests atletes podran repetir el WOD i enviar-nos el vídeo de la nova actuació, i sigui quin sigui el resultat, en cap cas els podrà servir per millorar la seva posició en el 18.4, podran igualar-la o empitjorar-la.