PLACES FASE FINAL I VÍDEOS 18.4 i 18.5

PLACES PER CATEGORIA I GRAVACIÓ DE VÍDEO

– Rx Masculí: 45 atletes

– Rx Femení: 25 atletes

– Master Masculí (+40): 10 atletes

– Master Femení (+40): 5 atletes

En cas que alguns atletes classificats decideixin no participar en la final es contactarà als següents atletes més ben classificats per a cobrir les places lliures, i serà decisió de l’organització decidir si finalment s’omplen totes les vacants o en queda alguna lliure.

 

GRAVACIÓ DEL WOD 18.4 i 18.5 EN VÍDEO

MediterraneanWebLogoLateral125

Tots els atletes que considerin que tenen possibilitats de classificar-se per a la final és obligatori que es gravin realitzant els WOD’s d’aquestes dos darreres setmanes i que els pengin juntament amb el resultat dels WOD’s a fitnessacross. Caldrà que primer pugeu el vídeo a una plataforma com Youtube, i que després n’adjunteu l’enllaç. El termini per a penjar el vídeo serà el mateix que el del resultat, fins dilluns a les 23:59h.

Tot i que solament participaran a la final el número d’atletes mencionat a dalt, recomanem que com a mínim es gravin i pengin el vídeo els atletes que actualment es troben classificats entre les següents posicions:

 • Rx Masculí: 90 primers atletes classificats
 • Rx Femení: 40 primeres atletes classificades
 • Master Masculí (+40): 18 primers atletes classificats
 • Master Femení (+40): 10 primeres atletes classificades

Com cada setmana, divendres al matí publicarem la normativa del WOD pertinent, afegint si cal, detalls específics del WOD a tenir en compte a l’hora de gravar-se. És molt important que ho llegiu tot bé abans de fer el WOD.

En general, en els vídeos caldrà:

 • Que s’apreciï en tot moment l’atleta fent tots els moviments, i que aquests estiguin gravats de tal manera que es pugui veure si són vàlids o no. És a dir, si en el WOD hi ha “Chest to Bar”, cal que es vegi que el pit toca a la barra, i per tant, no es poden fer donant l’esquena a la càmera.
 • Que el vídeo comenci amb la presentació de l’atleta i el material (cal enfocar-lo bé!) i si durant el transcurs del WOD s’ha variat el material, presentar-lo també al final. Per exemple, en un WOD on es modifica el pes de la barra, cal gravar el pes final.
 • Sempre que es pugui, intenteu que aparegui un crono per tal que es vegi el temps que porta l’atleta en cada moment del WOD.
 • Que el vídeo no contingui cap tall, és a dir que es vegi tot el WOD seguit.

ACTUALITZACIÓ RESULTATS

En cas que calgui modificar resultats, la publicació d’aquests es produirà un cop els Open s’hagin acabat i per tant, les classificacions s’actualitzaran previsiblement entre el 2 i el 8 d’abril.

INCIDÈNCIES VÍDEO

Es podrà enviar el vídeo fora de termini sempre i quan es compleixi els següents requisits:

 • El resultat s’ha penjat dins del termini establert (fins dilluns a les 23:59h). En cas d’error o de problemes informàtics per penjar-lo, cal fer-nos-el arribar per correu a info@themediterraneangames.com abans de dilluns a les 23.59.
 • En aquest cas, es podrà enviar el vídeo per correu electrònic durant el dia següent (DIMARTS). Intenteu que sigui un cas excepcional, i pengeu-lo mitjançant un enllaç a fitnessacross juntament amb el vostre resultat.

VÍDEO INVÀLID

En cas que donem com a invàlid un vídeo per errada de gravació, es podrà donar la possibilitat a l’atleta de repetir el WOD i enviar-nos-el de nou. Un cop se li comuniqui a l’atleta, tindrà 2 dies per a fer-ho.

Es pot donar com a invàlid un vídeo en cas que aquest contingui algun errada de gravació suficientment greu que faci que no ens sigui possible de jutjar si s’ha complert per exemple amb els estàndars de moviment (un o més moviments queden fora de pla, hi ha algú que tapa l’atleta, etc. etc.) o qualsevol altre fet que considerem oportú que ens faci prendre la decisió de determinar el vídeo com a invàlid per errada de gravació. S’estudiarà cada cas i el criteri que prevaldrà per a prendre aquesta decisió dependrà de l’organització.

En cas de repetició de vídeo, si el resultat varia, mai s’actualitzarà beneficiant a l’atleta, com a molt es quedarà el resultat ja penjat o s’actualitzarà reduint-lo.

RECOMANACIONS FINALS

 • No espereu a penjar el resultat i pujar el vídeo en l’últim moment, ja que us podeu quedar fora de termini. Si teniu alguna incidència, ens heu de fer arribar el vostre resultat per correu electrònic abans de que acabi el plaç per a presentar-lo.
 • Tingueu cura de tenir la càmera ben preparada, amb suficient espai i bateria. Inclús pot ser molt recomanable ficar dos càmeres a gravar.
 • Tot i gravar-vos, recordeu que sempre que sigui possible es necessari que hi hagi un jutge comptant-vos les repeticions.
 • Recordeu de llegir el reglament del WOD que publiquem el divendres abans de fer-lo, i sigueu estrictes tant en complir els estàndards del moviment, com en les formalitats exigides (presentar-se, gravar material, buscar un enfocament correcte dels moviments, etc. etc.).

 

Molta sort!

Mediterranean Games 2017_0101