PLACES ACCÉS DIUMENGE

La competició començarà dissabte a primera hora i s’acabarà diumenge al migdia-tarda. El dissabte dia 20 de maig tots els atletes realitzaran tots els WOD’s del dia (entre 4 i 6) i per tant no hi hauran eliminacions ni durant el matí ni durant  la tarda.

MediterraneanGames2016_071.jpg

PUNTUACIÓ

El sistema de puntuació serà similar a l’utilitzat als CrossFit Games dels darrers anys i al que  vam utilitzar l’any passat, és a dir, que rebran més punts en cada WOD els atletes més ben classificats i menys els pitjor classificats, baixant de forma més o menys progressiva. En acabar el cap de setmana els atletes amb més punts seran els que estaran més amunt en la classificació.

Per a competir el diumenge i optar així a ser “The Fittest in Catalonia”, caldrà estar entre els millors classificats en acabar la jornada de dissabte. En aquesta edició no hi haurà WOD repesca, així que solament passaran al 2n dia de competició els atletes que es trobin en les següents places en acabar el dissabte.

Rx MASCULÍ: Del 1r al 19è classificat

Rx FEMENÍ: De la 1a a la 13ena classificada

MASTER MASCULÍ: Del 1r al 5è

MASTER FEMENÍ: De la 1a a la 3a

Si en acabar el dia hi ha empat en els darrers atletes classificats, passarà l’atleta que hagi quedat per davant en més WOD’s respecte a l’altre. En cas d’empatar també en això, es mirarà qui ha guanyat l’últim WOD de dissabte. Per últim, si encara hi hagués empat es farà mitjançant sorteig o qualsevol altre sistema que proposi l’organització.

Si algun atleta renuncia a la seva plaça per a participar el diumenge, el següent atleta classificat serà convocat per a ocupar la plaça. Com que la renuncia es pot produir just abans de l’inici de la jornada de diumenge, es recomana als atletes que es trobin just després dels classificats que vinguin puntuals a la jornada del diumenge per si a cas queda alguna plaça vacant.