Validació de vídeos

Després d’uns dies intensos ja hem acabat amb el visionat i la validació de vídeos del 17.4.MediterraneanGames2016_167

Hem actuat bàsicament en els següents casos:

– Infracció greu en els HSPU: mesura dels HSPU mal presa, com per exemple doblegar exageradament els colzes o baixar més de 7,6cm la línia. També el tema de no anivellar abmat i utilitzar discs de 10kg. En aquests casos, s’han tret totes les reps del HSPU.

– Infracció en l’estandard dels HSPU: atletes que començaven les primeres reps de cada sèrie amb el cap directament al terra o sense que els talons passessin la línia, quan recordem que calia passar els talons tant al principi com al final de cada repetició. En aquests casos, s’han restat les repeticions mal fetes del resultat final.

– Doble infracció, com per exemple: vàries no reps en Wall Balls i en HSPU o per irregularitats en el vídeo (no presenta material i/o la mesura dels HSPU) i no reps en algun exercici. En aquest cas s’ha restat un 15% del resultat final.

Hi ha hagut 21 penalitzacions, de les quals:

– 2 vídeos invàlids (0 reps)

– 4 vídeos on es resten tots els HSPU per no fer bé la mesura o per no anivellar correctament abmat

– 6 vídeos amb -15% de repeticions

– 9 vídeos on es resten el nº de reps en que el HSPU es comença amb talons per sota la línia

Tots els atletes heu d’haver rebut un correu on se us confirma si el video ha estat validat, si hi ha hagut alguna sanció o si us hem tret de les classificacions ja que no hem rebut el vostre vídeo.

Bé, esperem que els atletes sancionats entenguin la decisió pressa. No és un tema fàcil de gestionar ni que agrada de fer, però pel bé de la competició i del CrossFit creiem que tenim l’obligació de fer-ho i ho hem fet intentant ser el més justos possibles.

Tal i com vam comentar, no hem sancionat totes les No Reps, hi ha hagut atletes amb un número baix de No reps o amb alguna infracció lleu que no han estat sancionats ja que creiem que no era transcendent en les classificacions finals.

Degut a aquestes penalitzacions i a que hi ha hagut atletes que no ens van fer arribar el seu vídeo, les classificacions finals han sofert canvis. Podeu veure-les actualitzades fent click aquí.

Obrim un període d’un dia, fins demà a les 14h per a fer-nos arribar qualsevol reclamació sobre les penalitzacions o sobre les classificacions generals, que podran ser modificades si ho criem oportú fins llavors.

Demà dimecres dia 5 d’abril per la tarda obrirem les inscripcions per a la fase final i disposareu fins al següent dimecres dia 12 per a fer-la efectiva.

Recordeu que els atletes classificats seran els següents:

– Rx Masculí: 45 atletes

– Rx Femení: 25 atletes

– Master Masculí (+40): 10 atletes

– Master Femení (+40): 5 atletes

Atletes, us esperem a la gran final el 20 i 21 de maig!

MediterraneanGames2016_296.jpg