VIDEO 17.4: Terminis i normativa

Els Open Games han acabat i és el moment de verificar la classificació final d’aquesta fase abans de donar pas a les inscripcions per a la gran final.

A continuació expliquem com funcionarà el tema de l’enviament i validació del vídeo i les dates a tenir en compte.

Les dates a tenir en compte són les següents:

28 de març: publicació llistat provisional classificats i atletes que han d’enviar vídeos

28 a 30 de març: enviament de vídeos

– 4 d’abril: publicació classificacions definitives

– 4 d’abril a 11 d’abril: inscripcions atletes finalistes

ENVIAMENT DE VÍDEO

Els atletes que ens han de fer arribar el vídeo del 17.4  són:

– RX Masculí: Del 1r al 60è (45 classificats + 15 següents)

– Rx Femení: De la 1a a la 35ena (25 classificades + 10 següents)

– Master Masculí: Del 1r al 15è (10 classificats + 5 següents)

– Master Femení: De la 1a a la 8ena (5 classificades + 3 segïuents)

Cal que ens envieu el vídeo mitjançant un correu electrònic a info@themediterraneangames.com si un cop publicades les classificacions finals us trobeu dins dels atletes als quals se’ls hi sol·licita el vídeo. Hi heu de fer constar el vostre Nom, Cognom i l’enllaç del vídeo penjat a Youtube, Vimeo o a un lloc similar de visió online.

La data límit per a enviar-lo és dijous 30 de març. Un cop rebem el vídeo us confirmarem que l’hem rebut responent al vostre correu. En cas de no rebre’l en el termini indicat significarà que desistiu a participar en la gran final dels Mediterranean Games que es celebrarà el 20 i 21 de maig. A més a més, els vostres resultats seran esborrats de les classificacions de la Fase Open. Per tant, encara que decidiu no podeu participar en la final, si voleu que els vostres resultats quedin en les classificacions de la fase Open cal que ens envieu el vídeo.

VALIDACIÓ DE VÍDEOS

L’objectiu d’aquesta revisió de vídeo és comprovar que el resultat que l’atleta va pujar en aquest WOD es correspon amb la seva actuació i que aquesta es va fer complint amb els estàndards exigits. És a dir, sobretot, ens interessa veure que l’atleta és capaç d’aconseguir aquest resultat i que ho fa seguint la normativa del WOD i que no hi ha infraccions del reglament.

Per aquest motiu, en general, no modificarem resultats dels atletes si en el vídeo apreciem una quantitat mínima i insignificant de “No reps”, ja que creiem que una modificació petita del resultat, en 1 WOD dels 5 realitzats, no té sentit ja que resultaria intranscendent en la classificació general.

El que determinarem de cada vídeo és el següent:

Vàlid: l’actuació de l’atleta segueix la normativa establerta i el resultat correspon amb l’actuació que apareix en el vídeo. Es manté el resultat del WOD i no es demana vídeo del 17.5.

Vàlid però amb falta greu: per exemple no es compleix constantment algun estàndard o el número de “No Reps” és significatiu, etc. etc. En aquest cas se li restarà un mínim del 15% de les repeticions fetes i se li podrà demanar el vídeo del 17.5.

Invàlid: no compleix amb la normativa, ens és impossible de comprovar les reps ja que està mal gravat o el número de No Reps és molt elevat, etc. etc. S’estudiarà cada cas i es valorarà si se li dona la oportunitat d’enviar-nos un nou vídeo o si directament el resultat d’aquest WOD queda a 0 reps. Se li demanarà també el vídeo del 17.5.

EN CAS DE NO DISPOSAR DEL VÍDEO

Si algú no disposa del vídeo ja que se li va tallar o qualsevol altra incidència, teniu la opció de fer-lo de nou, gravar-vos i enviar-nos-el sempre i quan sigui dins del plaç, és a dir,  abans d’acabar el 30 de març. L’objectiu serà veure si l’atleta està capacitat per fer el resultat que va aconseguir seguint els estàndards marcats. Lògicament entenem que podrà variar d’alguna rep, però poques. En cas de ser aquest el vostre cas feu-nos-ho saber quan ens envieu el vídeo, digueu-nos que és repetit i en quantes reps ha variat el resultat. En cas de variar es farà el següent:

– Si fa menys reps, però demostra que té la capacitat de fer el resultat que va anotar ja que es queda a poques reps del resultat i el veiem que és capaç d’haver-ho aconseguit, se li actualitzarà el resultat amb menys reps, donant-li el WOD com a vàlid. Se li podrà demanar també el vídeo del 17.5.

– Si fa menys reps i es queda força lluny del resultat que va ficar i per tant considerem que no té la capacitat per a aconseguir el resultat que va anotar, se li donarà com a invàlid aquest WOD i tindrà 0 reps. A més a més, se li demanarà el vídeo del 17.5 i/o se’l por arribar a desqualificar si ho creiem oportú.

– Si fa més reps, se li quedarà el resultat antic, és a dir, el de menys reps dels 2.

Pot generar polèmica aquest darrer punt de deixar gravar el vídeo de nou, però és una norma que establim per si algú va tenir algun problema a l’hora de gravar el vídeo, ja que a vegades aquestes coses passen, i no volem que per aquest problema algú es quedi fora dels Mediterranean si realment s’ho ha guanyat i s’ho mereix. No buscar beneficiar l’atleta, ja que no millorarà el seu resultat, com a molt l’igualarà o l’empitjorarà. Per últim, comentar que és una norma que no inventem nosaltres ja també apareix a la normativa oficial dels CrossFit Games (Rulebook) on també donen aquesta opció per als atletes de Regionals quan els hi demanen el vídeo, ho podeu veure el paràgraf de sota extret del “Rulebook” de la pàgina oficial.

“ The request for videos will be made March 30, 2017, at 5:00 p.m. Pacific Time. The selected athletes will have until April 3, 2017, at 5:00 p.m. PT to submit their video. The video may be the original video captured during the Open, or the athlete may repeat the designated workout and submit video of this performance. In either case, the video submission deadline must be met (..) Submitted videos will be reviewed and the score(s) for the requested workout(s) either validated, modified or invalidated. (…) The submitted video(s) must demonstrate the athlete has the work capacity required to achieve their original posted Open score(s). ”