17.5 INFORMACIÓ IMPORTANT ATLETES

Ja tenim aquí el 17.5! Alguns creuaven els dits perquè no sortissin els Double-unders i no haver de marxar cap a casa amb els braços i cames marcats amb la comba, però Dave Castro no ha tingut pietat.

L’altre dubte era si els Thrusters serien amb barra o Dumbells però aqui, en Dave ha sigut més tradicional i com cada any seran amb barra, però això sí, amb més repeticions que mai, ni més ni menys que 90 repeticions camuflades en 10 rondes.

El 17.5 són 10 rondes for time:

9 Thursters (43kg nois / 29 kg noies)

35 Double unders

Recordeu que aquest pes és el mínim acceptat i es pot fer amb un pes superior però no amb un pes inferior.

Per més informació sobre els moviments mireu el video explicatiu i descarregueu el Scoresheet (full per jutjar en pdf)

 

REMARCAR ELS SEGÜENTS PUNTS:

THRUSTERS

 • La barra comença al terra. No està permès començar al rack
 • En la part inferior s’ha de trencar el paral·lel, és a dir, el plec del maluc ha de passar per sota del genoll.
 • En la part alta s’ha de tenir genolls i braços totalment extesos i la barra sobre del cap, no devant.
 • Començar amb un Squat clean és vàlid

 

DOUBLE UNDERS

 • La corda començarà al terra.
 • S’ha de saltar i que la comba passi 2 vegades en cada salt.
 • En versió “SCALED” seran single-unders i per tant només haurà de passar 1 vegada en cada salt

 

COM GRAVAR EL VÍDEO

Recordeu que si teniu possibilitats de classificar-vos per a la gran final cal que us graveu en vídeo ja que us el podem demanar previ a la inscripció.

Cal que seguiu els passos estàndards de qualsevol gravació de WOD tal i com posa aquí, i a més a més, en aquest WOD cal que:

 •  Graveu els discs i la barra abans de començar el WOD amb el pes corresponent. Recordar-vos que el mínim acceptat serà de 43kg nois i 29 noies.

Recordeu que tot i gravar-vos en vídeo, és obligatori que hi hagi un jutge mentre feu el WOD que us compti les reps i us canti les no reps, ja que el vídeo solament és un recurs per a verificar el vostre resultat un cop us classifiqueu en cas que us el demanem.

COM PENJAR EL RESULTAT

Cal introduir el resultat en la nostra pàgina web independentment de si també l’introdueixes o no a la pàgina dels Open Games. El procediment és el següent:

 1. Click aquí i introdueix el teu e-mail i número de dorsal (p.e. SJD00099) per a fer el loggin. Si no el recordeu, podeu buscar-lo al vostre correu que vau rebre al registrar-vos (potser que estigui a “no deseado”). 
 2. Seleccionar el WOD 17.5 i assegurar-te que esculls la versió correcta:  RX o SCALED.
 3. Per introduir el resultat:
  1. S’ha de posar el temps a l’acabar les 10 rondes. Amb el format següent: 10:00 és a dir, amb els dos punts entre  minut i segon. Si algú no acabés les 10 rondes en el time cap de 40 minuts, haurà d’anotar les repeticions fetes.

Recordeu que la data límit per introduir el resultat és dilluns 27/03/17 a les 23:59h.

Assegureu-vos que un cop penjat el resultat apareixeu en la classificació, en cas contrari feu-nos-ho saber abans d’acabar el termini.

Molta sort!