PLACES PER CATEGORIA I VÍDEO 17.4 I 17.5

PLACES PER CATEGORIA

En aquesta segona edició dels Mediterranean Games hi haurà les següents places en cada categoria:

– Rx Masculí: 45 atletes

– Rx Femení: 25 atletes

– Master Masculí (+40): 10 atletes

– Master Femení (+40): 5 atletes

(Veure Classificacions)

En cas que alguns atletes classificats decideixin no participar en la final es contactarà als següents atletes més ben classificats per a cobrir les places lliures, i serà decisió de l’organització decidir si finalment s’omplen totes les vacants o en queda alguna lliure.

GRAVACIÓ DEL WOD 17.4 i 17.5 EN VÍDEO

Tots els atletes que considerin que tenen possibilitats de classificar-se per a la final, tenint en compte la seva classificació actual un cop passats els 3 primers WOD’s i les places que donen accés a la final anunciades més a dalt, cal que gravin els dos darrers WOD’s dels Open Games, ja que com a requisit per a inscriure’s a la fase final se’ls hi pot requerir que ens facin arribar 1 o els 2 vídeos.

MediterraneanWebLogoLateral125.jpg

En els vídeos cal:

  • Que s’apreciï en tot moment l’atleta fent tots els moviments, i que aquests estiguin gravats de tal manera que es pugui veure si són vàlids o no.
  • Que el vídeo no contingui cap tall, és a dir que es vegi tot el WOD seguit, sense edició.
  • Que el vídeo comenci i/o acabi amb la presentació de l’atleta i el material.
  • Sempre que es pugui, intenteu que aparegui un crono per tal que es vegi el temps que porta l’atleta en cada moment del WOD.

* Si cal tenir en compte alguna cosa més específica depenent del WOD, se us comunicarà per mail el divendres un cop hagi sigut anunciat el WOD corresponent.

El dimecres 29 de març es farà pública la classificació definitiva de la fase Open dels Mediterranean i durant aquest mateix dia, si ho considerem oportú, se us demanarà via mail 1 o 2 dels vídeos corresponents al WOD 17.4 i 17.5, que ens haureu de fer arribar abans del 2 d’abril.