GRIP DUMBBEL EN EL LUNGE

Durant el dia d’avui ens han arribat diversos dubtes sobre el WOD 17.2, la majoria, referents a com es pot i no es pot portar la DB en el front lunge.

La normativa que han llançat des de games.crossfit.com sobre aquest tema és la següent:

dbd

Les DB han de mantenir-se a les espatlles, i les mans han de mantenir-se rodejant el mànec de les DB durant tota la repetició. Deixar anar les mans del mànec i que les DB descansin solament a les espatlles no està permès.

 Per tant, el que cal és que la mà rodegi en tot moment el mànec i que no deixi anar la DB en cap moment. Per tant, si des de games.crossfit.com no diuen el contrari les següents variants són vàlides:

Des de el nostre punt de vista, segons el que diuen en la descripció de dalt el que no seria vàlid seria deixa anar el mànec de la DB o agafar la DB per un altre lloc.

En resum, sempre i quan CrossFit HQ no surti rectificant i dient el contrari, els exemples anteriors es consideraran vàlids, ja que ens règim amb el seu reglament.

Com a opinió, si voleu saber la nostra, des de la organització de Mediterranean Games creiem que haurien d’haver-ho especificat millor i que no hauria de valdre les anteriors, ja que l’ exercici canvia totalment d’una forma que de l’altra.