INSCRIPCIONS FASE CLASSIFICATÒRIA

Fa dues setmanes, quan ja estàvem gairebé a punt per a l’anunci d’aquesta 2a edició, se’ns va acudir contactar mitjançant un correu CrossFit HQ per tal de verificar que aquest any com venia succeint en les darreres edicions dels Open Games també hi hauria la opció de personalitzar les classificacions mitjançant una eina molt útil que tenien que era el “Custom Leaderboard”. La nostra sorpresa va ser quan se’ns va respondre que no, que aquest any no hi hauria aquesta opció. Des del nostre punt de vista no entenem com amb el continu creixement dels Open Games any rere any, enlloc de seguir apostant per eines com aquesta que fa més interessant els Open per a la població “normal”, decideixen eliminar-ho,  però bé, és el que hi ha.

Això ha fet que haguem de buscar un altre sistema per tal de fer les classificacions de la fase prèvia i per això hem tardat més del compte en anunciar-vos que hi haurà la 2a edició dels Mediterranean Games. Per aquest motiu, hem hagut de contractar una plataforma externa on tots els atletes que vulguin participar als Mediterranean Games hauran de formalitzar la seva inscripció.

La nostra prioritat és que en els Mediterranean Games hi participi el màxim nombre d’atletes de Catalunya, fomentant la comunitat entre nosaltres i a més a més fent que no hi hagi dubte que els millors d’aquesta competició són els que més en forma estan del nostre territori. Responent a aquest motiu, i degut a que ja molts de vosaltres esteu inscrits als Open Games, la fase classificatòria dels Mediterranean serà gratuïta per a tots aquells que s’inscriguin o s’hagin inscrit als Open pagant 20$, evitant així que pagueu dues vegades per a uns mateixos classificatoris. Recordeu però, que a diferència de l’any passat, cal que formalitzeu la inscripció als Open dels Mediterranean Games igualment abans del dia 27 de febrer per tal d’aparèixer a les classificacions.

D’altra banda, qui encara no s’hagi inscrit als Open Games podrà apuntar-se directament als Mediterranean i en aquest cas la inscripció tindrà un cost de 8€.

IMPORTANT: En tots dos casos caldrà que cada setmana el propi atleta pugi el seu resultat de cada WOD dins del termini indicat, independentment de si també ho fa o no en les classificacions dels Open Games de CrossFit HQ.

Molta sort a tots/es en aquest Open!

mediterraneanweblogolateral149