INSCRIPCIONS TANCADES

Ahir a la nit es van tancar les inscripcions per als Mediterranean Games 2016 amb un gran % d’inscrits. Des de l’organització estem molt satisfets per aquesta gran acollida que ha tingut la convocatòria d’atletes en aquesta 1a fase. Aquesta tarda, anunciarem el llistat d’atletes convocats per a cobrir les baixes dels atletes que ja ens han confirmat que no estaran en la fase final.
SJD GAMES 2016_WEB_300.jpg
En la categoria masculina, més del 85% dels atletes han confirmat la seva assistència, fet que valorem molt positivament. En les noies aquest percentatge ha baixat una mica més i un 70% han sigut les que han realitzat la inscripció.
L’única categoria que ha fet el ple i que totes 3 atletes han confirmat la seva assistència, és en la de Màsters Femenina. D’altra banda, el punt negatiu el trobem en el Màsters Masculí, on 3 dels 5 primers classificats seran baixa. 
La gran majoria dels atletes que no podran assistir a la fase final ens han contactat i ens han fet saber que ho lamenten, però que per diferents compromisos i raons no podran estar competint durant el cap de setmana del 21 i 22 de maig. 
Dues de les baixes més destacades seran els primers classificats en categoria masculina i femenina. A Catalunya tenim la sort de que hi hagi 2 atletes de Regionals, Marc Ordeig, d’Area CrossFit, i Eva Cortiella, de CrossFit La Nau. Tots dos estaran a Madrid durant el cap de setmana següent (27-29 de maig) lluitant amb els millors de la Meridian Regional, i per aquest motiu ens han comunicat que no podran assistir als Mediterranean Games.
Tot i això, us podem avançar que en principi sí que estaran presents a SJD durant el cap de setmana de la competició, i que alguna sorpresa us donaran :).  Aprofitem per a desitjar-los molta sort durant aquest mes d’entrenaments pre-Regionals.
Aprofitem per a demanar als atletes que segueixen als convocats en 1a instància que estiguin atents, ja que aquesta tarda sortirà el llistat dels atletes que podran fer la seva inscripció per a participar amb la resta de classificats durant el penúltim cap de setmana de maig a CrossFit SJD. Us hi esperem a tots/tes!
Diapositiva3.JPGDiapositiva2.JPGDiapositiva1.JPG