DETALLS FASE FINAL: ELIMINACIONS, WOD REPESCA i MÀSTERS

Els Mediterranean Games 2016 es disputaran durant el cap de setmana del 21 i 22 de maig a CrossFit SJD. Solament els millors atletes de Catalunya classificats en aquests darrers Open s’hauran guanyat la seva plaça per a participar-hi. Si ets un d’ells, la següent informació t’interessa.

SJD GAMES 2016_WEB_125.jpg

El primer dia de competició, tots els atletes participants faran tots els WOD’s i no hi hauran eliminacions ni durant el matí ni per la tarda.
El sistema de puntuació serà similar al dels CrossFit Games 2015: per a cada WOD obtindràs un número de punts, el que més punts tingui en acabar la competició serà el guanyador.
Per a competir el diumenge i optar així a ser “The Fittest in Catalonia”, caldrà estar entre els millors classificats en acabar la jornada de dissabte. Aproximadament la meitat dels atletes seran els que participaran en la 2a i última jornada. Alguns, hi accediran directament, mentre que altres hauran de guanyar-se la seva plaça en 1 WOD repesca que hi haurà diumenge a primera hora del matí.

 

ATLETES QUE ACCEDIRAN DIRECTAMENT AL DIUMENGE
  • MASCULÍ: Els primers 19 classificats (Del 1r al 19è)
  • FEMENÍ: Les primeres 10 classificades (De la 1a a la 10ena)

 

PARTICIPARAN AL WOD REPESCA
  • MASCULÍ: Del 20è al 26è classificat (7 atletes masculins + 1r màster*), dels quals passaran 5 i s’eliminaran 3.
  • FEMENÍ: De l’11ena a la 15ena classificada (5 atletes femenines + 1ra màster*) de les quals passaran 4 i s’eliminaran 2.

 

NÚMERO FINAL DE PARTICIPANTS EN EL 2n DIA

  • MASCULÍ: 24
  • FEMENÍ:14

 

* MÀSTERS

Els màsters, com ja vam anunciar, competiran amb la resta d’atletes i en la mateixa categoria que ells, realitzant els mateixos WOD’s i estàndards.
Serà al finalitzar el primer dia però quan nombrarem al “The Fittest Màster in Catalonia”, que serà el que es trobi millor classificat en aquell moment dins de la categoria masculina o femenina. D’aquesta manera doncs, donarem per acabada la competició “paral·lela” de màsters al final del primer dia. 
Si en acabar el dissabte, cap màster es troba entre les places d’accés al 2n dia o al WOD repesca, el millor màster masculí i la millor  màster femenina al final de la 1a jornada,  rebrà com a un dels premis per haver guanyat en la seva categoria, una plaça en el WOD repesca, podent lluitar així per a seguir competint en els WOD’s finals de diumenge.
En el cas que algun atleta màster es classifiqui directament per al 2n dia de competició o per al WOD repesca, acabant el dissabte en una de les places que hi donen accés, lògicament, podrà seguir competint amb la resta d’atletes durant el diumenge.
En aquest cas, la plaça prevista per al 1r Màster per al WOD repesca, la ocuparà el següent atleta classificat, és a dir, en el cas dels nois seria el 27è classificat, i en el cas de les noies la 16ena classificada.
Per últim, si algun atleta renuncia a la seva plaça per a participar al diumenge o en el WOD repesca, el següent atleta classificat serà convocat per a ocupar la plaça, intentant que quedin sempre cobertes les places previstes per a l’últim dia de competició.
SJD GAMES 2016_WEB_090