Face To Face 16.4

El divendres al matí ens vam desplaçar cap al nou Box de CrossFit de Granollers, CrossFit La Nau, on ens esperaven dos grans atletes, per una banda, Eva Cortiella, primera en la classificació catalana i Judit Torrabadella, tercera.
Les dues atletes van realitzar un escalfament breu, amb elements de “mobility” amb el roller, provar els deadlifts incrementant el pes i unes calories remant. 
Abans de començar el WOD, les dues atletes tenien clar que una bona estratègia seria la clau de l’èxit en aquest WOD. En principi parlaven de trencar els deadlifts amb sèries de 10 o 11 repeticions amb descansos breus, tot i que com vam veure en el cas de l’Eva que va començar fent les 30 primeres “Unbroken”. Un cop acabat el deadlift, es llançarien als Wall Ball amb la mateixa estratègia de descansar el mínim entre sèries. 
“Tinc molta por al rem, en els meus entrenaments hi ha poc rem!”, paraules de Judit abans de començar el 16.4.
“Ens tornem a trobar amb els estàndards que marca Dave Castro, la famosa línia dels HSPU!, espero no tenir gaires no-rep, per sort, quan entreno normalment acostumo a tenir els braços tancats”, ens deia Eva Cortiella rient-se.
En aquest Face To Face, ens acompanyaven uns quants espectadors que animarien desde el primer minut a les dos grans atletes. Les dues van fer una gran puntuació, a pocs HSPU d’acabar la ronda. Ens va sorprendre sobretot el ritme de la Judit, que va poder mantenir el ritme d’una atleta de Regionals com és l’Eva Cortiella fins al tram final dels HSPU. 
“Estic molt contenta de com m’he trobat al rem! I estic molt contenta de com m’ha anat el WOD!”, ens deia la Judit amb una gran cara d’alegria.
D’altra banda, l’Eva no estava tant contenta amb el seu resultat ja que el seu objectiu era acabar la primera ronda. Tot i això, el seu esforç no ens deixar indiferents.
“El tornaré a fer dilluns, l’estratègia que tenia no ha estat del tot efectiva, necessito arribar als deadlifts de la segona ronda com sigui!”, paraules de l’Eva.
Aquí ús deixem el WOD complet de les dos atletes-> WOD COMPLET