Places definitives per categoria

El dilluns 4 d’abril publicarem el llistat dels participants que s’hauran guanyat durant aquests Open la seva plaça per a competir durant el cap de setmana del 21 i 22 de maig en la final dels Mediterranean Games 2016 que es celebrarà a CrossFit SJD.
El número d’atletes convocats serà el següent:
  • Els 50 primers atletes masculins. *(+5 Màsters)
  • Les 30 primeres atletes femenines. *(+3 Màsters)
Aquests tindran fins al diumenge 17 d’abril per a realitzar la seva inscripció i confirmar així las seva assistència. En cas que algun atleta no s’inscrigui, renunciant així a la seva plaça, a partir del 18 d’abril anirem convocant als següents atletes per ordre de classificació fins a cobrir un total de 50 (+5) i de 30 (+3) places.

 

*MÀSTERS
Hi haurà 5 places per a Màsters masculí i 3 per a Màsters femení, que competiran durant tot el cap de setmana amb la resta dels atletes, és a dir, en la mateixa categoria i Heats que ells. Per tant, no hi haurà categoria exclusiva per a màsters, però si que hi haurà unes places reservades per a ells. Al final del campionat pujarà al pòdium com a “THE FITTEST MÀSTER IN CATALONIA” el primer Màster masculí i la 1a femenina.
Pel que fa al funcionament de les places serà el següent:
  • Es convocaran els 50 i les 30 primeres atletes classificades. Mirarem si entre aquests n’hi ha algun màster. En cas que no n’hi hagués cap, convocaríem als 5 o 3 màsters primers classificats. En cas que dintre dels 50 o 30 atletes classificats, hi hagi algun màster, llavors solament convocaríem els màsters que faltessin per arribar als 5 o 3 corresponents, però no s’afegirien més màsters als 5 o 3 ja establerts.

SJD GAMES 2016_WEB_067