Face To Face 16.2

El 4 de març ens vem desplaçar al gran box de Viladecans, Area Crossfit, un box on entrenen dos grans atletes, Marc Ordeig i Carlos Barangé.
Al començament del 16.2 els dos atletes ens van comentar que era un WOD que a ells els hi agradava, però que no deixaria indiferent a ningú.
“Es un WOD que a nivell Europeu el que marcarà la diferència serà les persones que es treguin algun squat clean amb 140 kg”, ens deia Marc Ordeig.
El seu WARM-UP va consistir en unes quantes passades per el Foam Roller, uns quants metres remant, una mica de mobilitat d’hombros, maluc, abductors i directament cap a la barra. Ja al escalfament, ens sorprenien la bona tècnica dels dos atletes.
“Espero poder trobar-me bé durant el WOD, porto uns dies malalt i no se com em pot sentar aquest WOD després d’uns dies sense entrenar”, deia Carlos Barangé mentres preparava els pesos dels 16.2.
Al començar el WOD, tant el Marc com el Carlos van acabar la primera ronda amb molt poc temps, portant un ritme molt elevat però controlat. Quant el Carlos va sortir dels Toes-To-Bar de la segona ronda, ja s’havia que no estava bé per poder continuar el WOD i el va deixar per dilluns, on ens va sorprendre amb un gran resultat de 339 repeticions. Per altra banda, el Marc no parava, podem dir que era com una locomutora sense frens, cada vegada que acabava els doble unders no s’ho pensava i anava cap a la barra a soprendrens amb un tècnic squat clean.
“Abans de tenir la lesió al genoll, feia EMOM’s d’squat clean amb 140kg, ara fa molts mesos que no faig squat clean. He fet front squat, back squat, power cleans, però no squat cleans!”, paraules de Marc Ordeig.
Un cop arribat al minut 17:09 el Marc ja havia acabat els doble unders de la última ronda, tenia temps, i el que buscava era una repetició amb els 140kg que tanta gent esperava arribar i tant poca gent podria moure. Després d’un gran descans va decidir provar la primera repetició, on per molt poc es treu la repetició, ja que la barra va pujar fins una gran alçada. Tot un espectacle d’atleta.

 

Aquesta es una petita crònica del Face To Face del 16.2 entre Marc Ordeig i Carlos Barangé, aquí sota, disposeu d’un petit resum del WOD  amb una interessant entrevista dels dos atletes.
*Si voleu veure el WOD complet, clickeu al link següent! WOD COMPLET Face To Face 16.2